Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

06 Sep, 2017 |

Aegon stapt in Dynamic Credit

Dynamic Credit en Aegon zijn een strategische samenwerking aangegaan. De verzekeraar neemt een belang van 25% in de Amsterdamse vermogensbeheerder. De investering van Aegon zal worden gebruikt om nieuwe diensten in de markt te zetten, zoals ‘buy-to-let’-hypotheken en leningen voor het mkb. Daarnaast wordt het innovatieve LoanClear-platform  doorontwikkeld tot een wereldwijde investeringshub voor leningen.

 

Volgens Tonko Gast, oprichter en CEO van Dynamic Credit, weerspiegelt de samenwerking de positie en reputatie die Dynamic Credit heeft opgebouwd. ‘Als bedrijf zijn we in staat geweest om een leidende positie op te bouwen in het creëren en het beheren van leningenportefeuilles. Dit zorgt voor een sterke basis voor verdere expansie in nieuwe markten en marktsegmenten.’

 

Dynamic Credit is gespecialiseerd in alternatieve vastrentende markten met een focus op hypotheken, kredietportefeuilles, structured credit en illiquide instrumenten. Dynamic Credit is opgericht in 2003 en heeft kantoren in Amsterdam, New York en Jakarta. Tot de klanten behoren banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen, private equity-bedrijven, hedgefondsen en overheden.

 

Met Aegon als nieuwe aandeelhouder in het bedrijf krijgt Dynamic Credit de steun van een wereldwijde strategische partner met een solide internationale reputatie en netwerk, evenals een sterk track record in ventures en innovatie.

Delen

Reageer (0 Reacties)