Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

23 Feb, 2018 |

IK Investment Partners zoekt small caps

IK Investment Partners heeft € 550 miljoen opgehaald voor het IK Small Cap II Fund. Dit fonds gaat investeren in veelbelovende en succesvolle ondernemingen  met internationale ambities.

 

Het van oorsprong Scandinavische IK Investment Partners heeft vorig jaar een kantoor geopend in Amsterdam, naast de al bestaande kantoren in Londen, Stockholm, Parijs en Hamburg. Met het nieuwe fonds zoekt de investeringsmaatschappij voor het eerst ook naar investeringsmogelijkheden in kleinere ondernemingen in de Benelux.

 

Het IK Small Cap II Fund wil investeren in bedrijven die willen uitgroeien van regionale naar internationale speler, waarbij ze gebruik kunnen maken van het sterke netwerk van de investeringsmaatschappij. Het nemen van minderheidsbelangen behoort tot de mogelijkheden. Naast de Benelux ligt de focus van het nieuwe fonds op Frankrijk, Duitstalig Europa en de Nordics.

 

Traditioneel investeert IK Investment Partners in bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie, industriële maakbedrijven, dienstverlenende bedrijven en bedrijven in de zorgsector.

Delen

Reageer (0 Reacties)